Новини
Нове покоління хетчбека Kia CEED дебютує в Україні за ціною від 14 000 Євро

Нове покоління хетчбека Kia CEED дебютує в Україні за ціною від 14 000 Євро

2018-11-28

15 листопада в рамках другого «Українського автомобільного форуму» компанія «Фалькон-Авто» вперше демонструє українцям третє покоління хетчбека Kia CEED. Нова модель доступна для придбання в двох комплектаціях за ціною від 14 000 Євро.

 

З дебютом третього покоління хетчбека Kia CEED компанія «Фалькон-Авто» завершує повне оновлення представленого в Україні модельного ряду.

 

Радикально оновлений автомобіль –фактично 100-відсотковий «європеєць», адже його дизайн і технічна начинка є плодом роботи франкфуртського підрозділу Kia, виробництво, як і раніше, налагоджено в Словаччині, а основний ринок збуту – країни континентальної Європи.

 

Дизайн

 

Стильний Kia CEED дебютує в нашій країні в кузові «п'ятидверний хетчбек», тоді як практичний Sportwagon стане доступним на початку 2019 року.

 

Дизайн автомобіля змінився радикально: плавні обводи попередника поступилися місцем більш прямими лініями. Завдяки зменшеному заднього звису, подовженому капоту і меншій висоті кузова авто виглядає динамічніше. При цьому кліренс дорівнює 150 міліметрам, чого цілком достатньо для щоденної міської їзди.

 

В оформленні передньої частини проявляються риси, характерні для найшвидшої моделі в історії бренду – Stinger. Йдеться про оновлену решітку радіатора «Ніс тигра», що стала більшою за розміром і більш акцентованою за формою, а також аеродинамічні елементи переднього бампера. Світлодіодні ходові вогні Ice Cube, раніше доступні тільки у версії GT-Line (Джі-Ті Лайн), тепер перемістилися з бампера в корпусу фар головного світла. А головне – вони встановлюються на новий CEED в версії Business (Бізнес).

 

Звісно ж, автомобіль отримав і повністю новий інтер'єр, який ріднить модель з оновленим Sportage, Optima та Sorento.

 

Комплектації і ціни

 

Новий CEED доступний в Україні за ціною від 14 000 Євро*. Йдеться про стартову версію Comfort (Комфорт), оснащену 100-сильним бензиновим мотором 1.4, а також 6-ступінчастою механічною КПП.

 

Перелік оснащення включає: антиблокувальну систему гальм, систему електронної динамічної стабілізації, систему допомоги при гальмуванні в повороті, противідкатну систему, 6 подушок безпеки. Рульова колонка регулюється як по вильоту, так і висоті, за клімат відповідають ефективний кондиціонер, підігріви керма і передніх сидінь. Також автомобіль комплектується датчиком світла, круїз-контролем, електроприводами всіх вікон і регулювання дзеркал заднього виду.

 

На сходинку вище стоїть версія Business (Бізнес), яку можна придбати з механічною КПП за 16 900 Євро*, а з 6-ступінчастою автоматичною КПП – 17 900 Євро*. Дана версія має під капотом бензиновий мотор з робочим об'ємом 1,6 літра.

 

Що ж до оснащення, то замість кондиціонера авто комплектується двозонним клімат-контролем, в передній оптиці з'являються LED-ходові вогні Ice Cube, а задні ліхтарі виконані повністю світлодіодними. Власник також отримує комбіноване оздоблення сидінь (тканина/еко-шкіра), 7-дюймову сенсорну мультимедійну систему з Android Auto і Apple Car Play, Bluetooth з розпізнаванням голосу, панель приладів типу «Супервіжн», 16-дюймові легкосплавні диски, датчик дощу, а також підігрів заднього сидіння на додаток до підігріву передніх і керма.

 

На вершині доступного в Україні ряду модифікацій нового Kia CEED стоїть версія з новітнім 1,4-літровим турбомотором T-GDI потужністю 140 к.с. і роботизованою коробкою передач DCT. Тим, хто бажає автомобіль «погарячіше», доведеться викласти 19 700 Євро*.

 

Ціни включаючи ПДВ станом на 15.11.18 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті kia.com/ua  на день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.