Новини
Kia Sportage став лідером лютневих продажів в Україні

Kia Sportage став лідером лютневих продажів в Україні

2019-03-04

Незважаючи на 2-відсоткове падіння ринку нових автомобілів у лютому 2019 року, бренд Kia наростив продажі в чотири рази у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, при цьому Sportage став найбільш продаваною моделлю в Україні.

 

Асоціація автовиробників України «Укравтопром» підбила підсумки продажів нових автомобілів в Україні у лютому поточного року.

 

Продажі нових автомобілів у лютому впали на 2% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. На щастя, дані проблеми обійшли стороною бренд Kia, чиї лютневі продажі виросли в 4 рази рік до року, а частка ринку склала 9 відсотків, що вивело Kia до трійки лідерів.

 

Сумарні продажі Kia у лютому склали 602 автомобіля, при цьому найбільш популярною, причому не тільки в лінійці корейського виробника, а й на ринку в цілому, моделлю став Kia Sportage. Щасливими власниками цього компактного кросовера стали 413 покупців.

 

Справжній прорив здійснив і молодіжний кросовер Kia Stonic. У лютому автомобілю віддали перевагу 56 автомобілістів, при цьому з початку року 110 яскравих малюків виїхали на вулиці українських міст.